Notranjski regijski park
 
 

 

 

 

 

 

 
Aktualno

Aktualno
Zgoščenka 'Biserna ogrlica narave'

V okviru projekta LIFE – Narava 'Presihajoče Cerkniško jezero' smo izdali zgoščenko, ki uporabnika popelje v svet spremenljivih podob presihajočega jezera.
Ob končanju projekta Life je bilo izdelanih 5000 računalniških zgoščenk z naslovom 'Biserna ogrlica narave'. Namenjene so brezplačni promociji projekta in Notranjskega regijskega parka, predvsem pa narave same in dvigu naravovarstvene zavesti zlasti med mladimi. Na zgoščenki je 550 digitalnih fotografij, ki so v nadaljnji uporabi lahko velik pripomoček pri delu in učenju v osnovnih ter srednjih šolah. Računalniška zgoščenka v sliki in besedi predstavlja izjemno bogato naravno in kulturno dediščino Notranjskega regijskega parka in načrtovane ter izvedene akcije v sklopu projekta.
 
CD je namenjen obiskovalcem razstav o Cerkniškem jezeru, strokovni javnosti, predvsem pa osnovnošolcem kot ciljni populaciji, ki mora spoznati načine varstva narave.
CD bodo v času projekta dobili vsi osnovnošolci znotraj Notranjskega regijskega parka in v okoliških šolah. Del zgoščenk pa je bil brezplačno razdeljen skupaj z Monografijo o Cerkniškem jezeru.

 

Life
 
 
Pilcom Web Design '07

Aktualno  Predstavitev projekta  Projektno območje  Dostopne datoteke  Kontakt  Povezave  

Notranjski regijski park, Tabor 42, SI-1380 Cerknica, Slovenija, telefon: +386 (0)5 909 16 12, faks: +386 (0)1 709 06 33, email: info@notranjski-park.si