Notranjski regijski park
 
 

 

 

 

 

 

 
Aktualno

Aktualno
Okrogla miza o Cerkniškem jezeru

Vabimo vas na okroglo mizo o Cerkniškem jezeru, ki bo v četrtek, 16. oktobra 2008 ob 9. uri v dvorani Slovenske matice na Kongresnem trgu 8/I v Ljubljani.
Na okrogli mizi bodo o Cerkniškem jezeru spregovorili trije strokovnjaki, vsak z vidika svoje stroke. Branko Reisp bo predstavil Valvasorjevo korespondenco s Kraljevo družbo v Londonu, ki se večinoma tiče prav Cerkniškega jezera. Tine Schein bo razložil, kako je z jezerom danes in kakšno je delo ter kakšni so načrti Notranjskega regijskega parka in kako naj bi jezero povrnili čim bližje naravnemu stanju. Slavko Polak, strokovnjak za ptice, pa bo poročal o izsledkih najnovejših opazovanj in preučevanj s področja ornitologije in varstva ptic.
Po končani okrogli mizi se bomo v spremstvu strokovnjakov odpravili na Cerkniško jezero in si ogledali primere, o katerih bomo razpravljali na dopoldanski okrogli mizi.

VABLJENI!

Cerkniško jezero

 

Life
 
 
Pilcom Web Design '07

Aktualno  Predstavitev projekta  Projektno območje  Dostopne datoteke  Kontakt  Povezave  

Notranjski regijski park, Tabor 42, SI-1380 Cerknica, Slovenija, telefon: +386 (0)5 909 16 12, faks: +386 (0)1 709 06 33, email: info@notranjski-park.si